BACK TO TOP
Image Alt

Dogodki

Prihaja dan, ko bomo Maribor ponovno postavili na zemljevid elektronske glasbe.

V goste smo tokrat povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih – s techno borci in prijatelji MARKO NASTIČ-em, METODI HRISTOV-om in TEO VUČKOVIČ, se v mesto ob Dravi vrača UMEK.

UMEK v svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v techno slovarju napisanemu v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njegove številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605, Tronic in Reinier Zonnenveldovi Filth on Acid…
Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, Ultra Australia, ADE Amsterdam…), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.

Dogodek se bo odvil v enem najboljših in najkvalitetnejših prireditvenih prostorov v regiji, v mariborskem univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja/UŠC Maribor (Koroška cesta 130, Maribor). Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, ogromen festivalski techno oder, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in noro techno izkušnjo.

Vstopnice

Rezervacija / VIP mize

Line-Up

UMEK
Marko Nastić
Metodi Hristov
Tea Vuckovic

17.6.2022